Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Se deschide prima televiziune studenteasca online din tara

Data introducerii: 20-12-2007

Prima televiziune studenteasca online din Romania se va deschide, vineri, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis“ din Arad si va fi structurata pe sase canale, la care vor lucra studentii institutiei de invatamant superior, potrivit NewsIn.

Imaginile vor putea fi urmarite accesand site-ul www.goldistv.ro. „Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea sa urmareasca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie, directorul postului de televiziune online al Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook