Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxice

Data introducerii: 14-12-2007

Greenpeace lanseaza o ofensiva impotriva producatorilor de console de jocuri, pe care ii acuza ca sunt in urma industriei de PC-uri si telefoane mobile in privinta folosirii de substante toxice si a reciclarii produselor proprii.

Pentru a-si sublinia punctul de vedere, Greenpeace s-a folosit de 3 personaje, protagonisti principali ai unor jocuri pentru cele 3 console majore, si anume Mario de la Nintendo, Master Chief (din Halo) de la Microsoft si Kratos (God of War) de la Sony.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook