Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ LG a lansat o ciocolata albastra!

Data introducerii: 06-12-2007

LG a lansat o ciocolata albastra!LG VX8550 Chocolate Blue Ice va fi disponibil din 7 decembrie, putand fi achizitionat in schimbul sumei de 80$, cu un contract de doi ani la Verizone Wireless.

Blue Ice are o camera foto de 1.3 Mpx, player audio, EVDO, suport V cast si aceeasi rotita metalica pentru un control usor prin scrolling. Toate sectiunile din meniu sunt aranjate circular, fiind afisate in alb pe fundal albastru, creand un efect interesant.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook