Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Se deschide prima televiziune studenteasca online din tara

Data introducerii: 20-12-2007

Prima televiziune studenteasca online din Romania se va deschide, vineri, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis“ din Arad si va fi structurata pe sase canale, la care vor lucra studentii institutiei de invatamant superior, potrivit NewsIn.

Imaginile vor putea fi urmarite accesand site-ul www.goldistv.ro. „Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea sa urmareasca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie, directorul postului de televiziune online al Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ubuntu 7.10 se va lansa maine!Acum, noul Sony PlayStation3 este mai accesibil pentru romaniMicrosoft nu intentioneaza sa produca telefoane mobile Piratii preiau un site de anti-piraterieIBM si Linden Labs doresc sa creeze avatarul universalSi Playboy va lansa un telefon mobil Vodafone trece pe protocol IPPC-ul stie ce simti Telefoanele mobile imping in sus profitul SamsungGoogle detine suprematia cautarilorGoogle cumpara o companie ce dezvolta aplicatii de IMSamsung pregateste noi telefoane pe piata europeanaAtacul telefoanelor cu doua SIM-uriPremiul Nobel pentru fizica, acordat pentru progrese in tehnologia harddisk-urilorAMD revizuieste nomenclatorul familiilor sale de procesoareNTT introduce un nou tip de ecran 3DHackerii turci ataca site-urile suedezeParis - visul oricarui internautBoom pe piata televiziunii prin Internet Nexans lanseaza noua gama de paneluri patch cu conectori
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook