Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in Romania

Data introducerii: 05-12-2007

Viteza procesorului, capabilitatile de stocare oferite de hard disk si capacitatea memoriei sunt unele din principalele caracteristici tehnice ce influenteaza direct performantele tehnice ale unui notebook.

Frecventele in continua crestere ale noilor procesoare “mobile” si capacitatile de stocare de pana la 250GB ale compactelor hard disk-uri de 2,5 inch ofera deja notebookurilor posiblitatea de a egala sau depasi in performanta calculatoarele personale.Un nou prag este acum depasit de capacitatea memoriei RAM.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook