Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Memoria flexibila din plastic si aur

Data introducerii: 13-12-2007

Un grup de cercetatori taiwanezi a inventat o memorie organica flexibila realizata dintr-un amestec de plastic si nanoparticule de aur.

Memoria organica flexibila este considerata esentiala in realizarea de device-uri electronice flexibile, precum RFID-uri, smart card-uri, e-paper si ecrane flexibile pentru bunurile de consum, precum telefoanele mobile.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook