Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Payzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilor

Data introducerii: 21-12-2007

Payzone vrea sa deschida 4.000 de spatii pentru plata facturilor populatiei in 2008, in centre comerciale sau in alte zone de vanzare, deoarece din 2005 firma ofera acest serviciu prin oficiile Postei Romane, a spus directorul de dezvoltare marketing al Payzone, Romania, Cristina Constantin.

Reprezentanta companiei spera ca in luna ianuarie 2008 sa proceseze primele plati ale facturilor prin noile puncte de vanzare. In acest an, valoarea totala a tranzactiilor efectuate de Payzone au fost de 20 milioane euro.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook