Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ 4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote

Data introducerii: 28-12-2007

Primii trei mari operatori de telefonie mobila din Romania, Orange, Vodafone si Cosmote si-au majorat in total numarul de clienti cu circa 22% in primele noua luni ale anului in curs, pana la 20,68 milioane clienti, de la 16,98 milioane la finele lui 2006.

Orange Romania a acumulat in noua luni, de la sfarsitul lui 2006 si pana la 30 septembrie 2007, 1,27 milioane clienti, Vodafone 860.000 de clienti, iar Cosmote a avut cea mai mare rata de crestere - 1,57 milioane clienti. Cumulat, cei trei operatori au adunat 3,7 milioane de clienti noi in noua luni.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook