Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Monden

In aceasta categorie veti putea gasi cele mai noi stiri Mondene. Va invitam sa regasiti pe site-ul nostru cele mai noi informatii mondene. Petreceri exclusiviste, informatii mondene, stiri mondene, noutati mondene, stiri din lumea mondena.

sport101.ro stiri din sport

Articole din categoria Monden

data introducerii: 15-06-2017

O masina digitala de tricotat revolutioneaza industria modei

Industria modei trece printr-o adevarata revolutie. Dupa textile inteligente si printare 3D pe material, de aceasta data ne bucuram de aparitia unei noi masini digitale de tricotat, care confectioneaza singura obiecte vestimentare. Tot ce avem de facut este sa alegem un desen sau text, iar aparatul il va produce in doar cateva ore.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-08-2013

Ce purtam toamna aceasta?

Toamna se apropie cu pasi repezi si asta inseamna ca incepe anul scolar. Nimic nu e mai important in perioada asta decat moda. Vrei sa fii la moda in prima zi de scoala? Atunci urmeaza sfaturile noastre.

data introducerii: 03-01-2012

Andrei Leonte este castigatorul de la X Factor

Andrei Leonte a castigat pe 1 ianuarie finala emisiunii X Factor de pe Antena 1

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-12-2011

Simona Sensual: Andreea Tonciu o face anal si oral

Razboiul dintre Simona Sensual si cuplul Andreea Tonciu-Sanziana Buruiana continua! Dupa multe saptamani in care s-au injurat si s-au amenintat, zilele trecute, Senzuala a refuzat sa mai filmeze o emisiune pentru seara de Revelion pentru ca urma sa fie colindata de pitipoancele Tonciu si Buruiana.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-08-2011

Tunsorile ideale pentru fata rotunda

Fata rotunda este una dintre cele mai mari provocari pentru stilisti, acestia neavand prea multe optiuni la indemana si fiind adesea obligati sa recurga la tot felul de artificii estetice atunci cand au de lucrat cu o persoana care prezinta aceasta caracteristica.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 19-08-2011

Cele 7 legi spirituale ale despartirilor

Debbie Ford aduce in centrul atentiei cele sapte legi de natura spirituala care ne pot ajuta sa vedem divortul ca pe un castig, iar nu ca pe o pierdere. De asemenea, autoarea dezbate si subiectul divortului spiritual.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-07-2011

Simona Trasca, ofertata cu 5.000 de euro pentru o partida de sex

Cunoscuta si sub numele de Pamela de Romania, Simona Trasca a primit un mesaj prin care i se oferea 5.000 de euro pentru o partida de sex.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-07-2011

Directorul OTV a fost retinut pentru proxenetism

Directorul OTV Doru Iuga, omul de afaceri german Klaus Zander si alte patru persoane au fost retinuti, joi seara, in urma audierilor de la Politia Capitalei.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-06-2011

Irinel Columbeanu ramane cu Irina, dar va contesta decizia tribunalului

Irinel Columbeanu castiga custodia fetitei sale la capatul unui divort presarat cu nenumarate scandaluri. Chiar si asa, omul de afaceri nu vede sentinta judecatoriei Buftea ca pe o victorie. Din contra.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 14-06-2011

Bianca Dragusanu si-a lansat o noua linie vestimentara

De curând, Bianca Drăguşanu şi firma „Atmosphere" au lansat o nouă linie vestimentară, a cărei imagine, de această dată, a fost Daniela Crudu.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-03-2011

Oana Zavoranu si-a luat lucrurile din casa in care locuia cu Pepe

Deranjata de afirmatiile lui Pepe, potrivit carora l-ar fi inselat, Oana Zavoranu a plecat din casa fostului sot cu tot ce a prins in cale.

data introducerii: 22-03-2011

Monica nu-si doreste sa plece cu mana goala dupa divortul de Irinel Columbeanu

In urma divortului controversatului cuplu, Monica "si-a revizuit cererile" si isi doreste sa revina in locuinta de la Izvorani, sa pastreze numele Columbeanu si sa primeasca o pensie financiara, ceea ce Irinel Columbeanu le defineste a fi "niste pretentii inexplicabile si chiar obraznice".

data introducerii: 18-08-2010

Prezentatoarea stirilor Kanal D, Bianca Ionita, si-a schimbat look-ul

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D, si-a schimbat in mod radical look-ul, optand pentru o tunsoare mai scurta cu aer fresh si usor punk.

data introducerii: 16-08-2010

Ce vedete vin in noul sezon Dansez pentru tine?

Un nou sezon al emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV,  va incepe din octombrie cu noi povesti de viata si vedete care vor dansa pentru o cauza nobila.

data introducerii: 12-08-2010

Radu Mazare, in rolul burlacului perfect?

Din toamna sau chiar din primavara se pregateste un nou sezon "Burlacul", ca urmare a audientelor foarte mari inregistrate de emisiunea difuzata de Antena 1, care il are in prezent protagonist pe Catalin Botezatu.

Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook