Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Economie

In aceasta categorie veti putea gasi stirile zilei din domeniul Economiei. Economia Romaniei, economie internationala, informatii economice, noutati economie, stiri economice, stiri.

sport101.ro stiri din sport

Articole din categoria Economie

data introducerii: 15-06-2017

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinte

Piata imobiliara sufera anul acesta mai multe schimbari din punct de vedere al taxarii aplicate tranzactiilor. In acest sens, va prezentam ce modificări au avut loc si ce noutati se pregatesc pentru vanzarea de locuinte, dar si cum sunt afectati atat vanzatorii cat si cumparatorii.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 20-06-2013

Transportul public al viitorului

Volvo Buses a demarat unul dintre cele mai indraznete proiecte de revolutionare a serviciului de transport public - ElectriCity. Compania vrea sa lanseze pe strazile orasului primele autobuze electrice silentioase.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 17-06-2013

Web designer – jobul anului 2013

Care este viitorul in materie de job-uri? Viitorul consta in mediul online. Viata oamenilor se tehnologizeaza si totul se desfasoara in mediul online. Tabletele, laptopurile si telefoanele sunt obiecte indispensabile unei persoane din 2013. Asadar, jobul ideal este cel online.

data introducerii: 16-05-2012

Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrie

Salariile bugetarilor vor creşte cu 8% de la 1 iunie şi cu încă 7,4% de la 1 decembrie, ordonanţa de urgenţă care prevede efectuarea acestei majorări fiind prezentată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 05-12-2011

Tarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!

Tarifele la energie si gaze vor creste caci Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei - ANRE va obliga distribuitorii, cel mai tarziu in 2013, sa vina cu solutii mai eficiente, mai putin poluante, fara atatea pierderi: acestia o vor face, insa pot recupera costurile prin majorarea tarifelor de livrare. "Vinovata", o directiva UE!

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 23-11-2011

Cele mai importante business-uri de familie din Romania

Pe o piata in care, de regula, multionationalele fac regulile jocului, exista si afaceri romanesti lansate imediat dupa Revolutie care fac fata cu brio competitiei acerbe.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 15-11-2011

Cursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiara

Cursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiara, pana la o valoare de 4,3487 lei/euro, cu 0,39 bani mai mult fata de referinta afisata luni de BNR.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 11-11-2011

Cresc preturile

Preturile de consum au crescut cu 0,64% in octombrie, dupa patru luni consecutive de scaderi, astfel ca rata anuala a inflatiei a urcat la 3,55%, putin peste minimul ultimilor 20 de ani inregistrat in septembrie, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 29-09-2011

Leul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luni

Moneda nationala a recuperat o parte din corectia de miercuri seara, insa cursul a fluctuat usor peste nivelul de la jumatatea sesiunii precedente, iar referinta publicata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) a atins un nou maxim al ultimelor 15 luni, de 4,3218 lei/euro.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 22-08-2011

Cat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?

Cheltuielile MDRT in 2010 si pana la finele anului in curs pentru promovarea turismului vor depasi 100 de milioane de lei (24 milioane euro), reprezentand aproape o treime din fondurile europene alocate Romaniei pentru astfel de actiuni, au declarat reprezentantii institutiei

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 19-08-2011

Aurul atinge un nou maxim

Pretul aurului a atins joi un nou maxim record. In acelasi timp, bursele europene au revenit pe scadere, din cauza temerilor investitorilor legate de soliditatea economiei mondiale, transmite AFP.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 16-08-2011

Romania are o crestere economica constanta

Tara noastra a intrat in linia dreapta a cresterii economice constante.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 26-07-2011

Topul celor mai scumpe locuinte vandute in S1

Prima jumatate de an a adus pe piata rezidentiala tranzactii de pana la 1,5 milioane de euro pentru o singura proprietate, dar si pachete de mai multe apartamente, cumparate de fondurile de investitii.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 08-07-2011

Romania, vanduta putin cate putin!

Apetitul companiilor straine pentru pamantul ecologic romanesc este ingrijorator, declara Ministrul de Externe Teodor Baconschi.

Click aici pentru articolul complet
data introducerii: 01-07-2011

Pretul caselor de vacanta a scazut

Pretul caselor de vacanta a scazut cu pana la 52% de la inceputul anului 2008 pana in prezent, intr-un ritm similar cu piata rezidentiala in ansamblu, se arata intr-o analiza a portalului imobiliare.ro.

Click aici pentru articolul complet
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook