Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Sex cu Catalin Botezatu in Marea Neagra

Data introducerii: 04-08-2010

Sex cu Catalin Botezatu in Marea NeagraDupa ce anul trecut, binecunoscutul designer Catalin Botezatu aparea pe primele pagini ale revistelor cu partida de sex pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu in Marea Neagra, anul acesta acelasi Bote si-a facut de cap cu o alta blonda, Mihaela Stanciu, concurentă la emisiunea “Burlacul”, de la Antena 1.

Zilele trecute, Mihaela şi Bote şi-au făcut de cap în valuri, în timp ce filmau pentru show-ul de la Antena 1.

Cei doi au avut, cu puţină vreme în urmă, o şedinţă de masaj la Manavgat, în Turcia, moment în care s-au cunoscut mai bine. În România, a urmat o plimbare romantică, pe malul mării, care s-a terminat cu săruturi pătimaşe şi mângâieri apăsate, în valurile mării.

Pentru cei care vor sa vada scena de dragoste, nu ratati "Burlacul" mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook