Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Russell Crowe a murit?

Data introducerii: 14-06-2010

Russell Crowe a murit?Actorul Russell Crowe, în vârstă de 46 de ani, a rămas şocat când la radio s-a anunţat moartea lui.

 

Potrivit anunţului făcut de postul de radio, Crowe ar fi murit în timpul unor filmări în staţiunea Kitzbuhel din Austria.

Pentru a-şi linişti fanii, Russell Crowe a publicat mesaje pe pagina sa de Twitter, spunându-le că este în viaţă şi într-o formă foarte bună.

Russell Crowe nu este prima vedetă care cade victimă zvonurilor care îl declară mort, incidente similare s-au petrecut recent şi în cazul lui Johnny Depp, Billy Cosby sau Kanye West.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook