Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Madonna, increzatoare in ea si fara retusuri

Data introducerii: 07-06-2010

Madonna, increzatoare in ea si fara retusuriDeşi fotografiile prelucrate o arată mai tânără cu 20 de ani, Madonna a realizat de curand câteva pictoriale fără a apela la photoshop, pentru a demonstra că este încrezătoare de felul în care arată.

O fotografie neretuşată a Madonnei demonstrează faptul că la cei 51 de ani ai săi, regina pop se poate mândri cu un ten foarte frumos.

Fotografia neretuşată i-a adus cântăreţei şapte milioane de lire sterline, după ce a fost publicată pe un blog de modă din New York.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook