Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Beyonce, data in judecata

Data introducerii: 01-06-2010

Beyonce, data in judecataBeyonce Knowles a fost dată în judecată pentru deranjarea liniştii publice în timpul filmărilor pentru noul său videoclip.

Philip Markowitz, bărbatul care a dat-o în judecată pe vedetă, locuieşte vizavi de locul în care artista a filmat videoclipul piesei "Why Don't You Love Me”.

Acesta susţine că în dimineaţa zilei de 26 martie 2010 a fost trezit la ora 7:00 şi că pe parcursul filmărilor nu a putut să plece de acasă pentru că membrii echipei tehnice au blocat aleea pe care era parcat autoturismul său.

Bărbatul îi cere vedetei daune morale.

Articol realizat de Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook