Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Sex cu Catalin Botezatu in Marea Neagra

Data introducerii: 04-08-2010

Sex cu Catalin Botezatu in Marea NeagraDupa ce anul trecut, binecunoscutul designer Catalin Botezatu aparea pe primele pagini ale revistelor cu partida de sex pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu in Marea Neagra, anul acesta acelasi Bote si-a facut de cap cu o alta blonda, Mihaela Stanciu, concurentă la emisiunea “Burlacul”, de la Antena 1.

Zilele trecute, Mihaela şi Bote şi-au făcut de cap în valuri, în timp ce filmau pentru show-ul de la Antena 1.

Cei doi au avut, cu puţină vreme în urmă, o şedinţă de masaj la Manavgat, în Turcia, moment în care s-au cunoscut mai bine. În România, a urmat o plimbare romantică, pe malul mării, care s-a terminat cu săruturi pătimaşe şi mângâieri apăsate, în valurile mării.

Pentru cei care vor sa vada scena de dragoste, nu ratati "Burlacul" mâine seară, de la 20.30, la Antena 1.

Autor: Raluca

Alte articole din acceasi categorie:

Alexandra Stan a pozat pentru FHM UKHuidu se retrage din viata publicaMesajul lui Huidu pentru colegii de la Prima TVSerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1Demi Moore divorteaza de Ashton Kutcher?Adrian Cristea: «Nu sunt gelos pe concurentii de la Burlacita, locul Biancai e langa mine»Supermodelul Alina Puscau, goala in Conan BarbarulLady Gaga a lansat videoclipul piesei You and IFuneraliile lui Amy Winehouse vor avea loc astaziJennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into YouBeyonce, in lenjerie intima in noul clipJustin Timberlake, noul proprietar MyspaceIrina Columbeanu a fost incredintata temporar mamei saleJojo, insarcinata in 4 luniBianca Dragusanu a renuntat la Printul Cristea. Il vrea inapoi pe Bote!Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascularGabriela Cristea Toader si-a schimbat look-ulElton John isi declara incheiata cariera muzicalaMadonna isi sarbatoreste astazi ziua de nastereMonica Columbeanu, hartuita de un obsedat
Pagina 1
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook