Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista Playboy

Data introducerii: 11-06-2010

Lady gaga nu exclude varianta aparitie in revista PlayboyMediatizata cântăreaţă Lady Gaga nu exclude varianta apariţiei în revista Playboy.

 

Anul trecut vedeta a refuzat să apară în revista pentru bărbaţi, însă anul acesta se pare că s-a răzgândit, iar surse apropiate ale acesteia au declarat:

"Ea crede că asta va fi o experienţă utilă şi că nu ar fi lipsit de bun gust dacă ar poza nud. Este un mare fan al lui Hugh Hefner (fondatorul Playboy), iar în ultimul timp nu a vorbit decât despre acest posibil pictorial".

 

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook