Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ VEDETE: Jennifer Lopez

Data introducerii: 13-01-2010

VEDETE: Jennifer LopezJennifer Lopez s-a nascut in New York pe data de 24 iulie 1970.Visa inca din copilarie sa ajunga artista, astfel ca a inceput sa cante si sa danseze la o varsta frageda. Primul succes l-a avut cu emisiunea de televiziune "In Living Color". Datorita acestui rol a obtinut altele mai importante in seriale si filme TV, printre care "Second Chances". A fost remarcata de faimosul producator Aaron Spelling care i-a oferit un rol in noul sau serial, "Malibu Shores". Dar Jennifer a renuntat obtinand oferte pentru "Mi Familia" si "Money Train" (cu Wesley Snipes si Woody Harelson).

In 1997 a obtinut rolul ce avea sa o faca vedeta: Selena din filmul cu acelasi nume. La sfarsitul filmarilor, iubitul sau Ojani Noa a cerut-o in casatorie. Casnicia lor s-a destramat insa un an mai tarziu.Au urmat apoi filme precum "U Turn", "Anaconda" si "Blood and Wine", devine una dintre cele mai cerute actrite de la Hollywood. In 1999 onorariul sau minim pentru aparitia intr-un film ajunsese la 1 milion de dolari americani. In acelasi an s-a lanseaza si in muzica sub atenta coordonare a lui Tommy Mottolla, presedintele casei de discuri Sony Music. Primul sau album, "On The 6", contine superhituri precum "If You Had My Love" sau "Waiting For Tonight" si a obtinut discul de platina pentru vanzari. Duetul cu Marc Anthony, "No Me Ames" i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy si un Premiu Billboard Latin.

Dupa rolul din filmul "The Cell" a revenit in muzica cu un nou album, " J.Lo", clasat timp indelungat pe primele pozitii in topurile de vanzari. Odata cu lansarea albumului si a filmului "The Wedding Planner", Jennifer a devenit prima artista ce detinea in aceeasi saptamana prima pozitie in topul de vanzari muzicale si in box-office-ul american.

A urmat o schimbare de stil muzical pentru Jennifer, odata cu piesa "I'm Real", si inceputul unor colaborari cu rapperi americani celebri. In 2001 a creat propria casa de moda, Sweetface Fashion Company, si a lansat pe piata doua parfumuri: Glow si Still.

In anul 2000 a fost declarata de revista pentru barbati FHM drept cea mai sexy femeie din lume.
In 2002, Jennier Lopez si Ben Affleck devin un cuplu. Jennifer si-a continuat cariera de actrita cu noi roluri in filme de mare buget. Pe 5 iunie 2004, Jennifer a suprins toata lumea casatorindu-se pentru a treia oara, de aceasta data cu starul latino-american Marc Anthony. Impreuna cu el inregistreaza un nou duet, "Escapemonos", ce a aparut pe albumul interpretului intitulat "Amar sin mentiras". Jennifer a pregatit un nou album produs de faimosul Cory Rooney, iar pentru coloana sonora a celui mai nou film al sau, "Shal We Dance?" a inregistrat o prelucrare a celebrei piese "Sway" interpetata de catre Dean Martin.

Cariera în muzică

On the 6 (1999)

Albumul de debut al divei On the 6 a fost lansat pe 1 Iunie 1999 si a ajuns in Top 10 in Billboard 200. Mega hitul If You Had My Love inca de la momentul lansariii s-a mentinut pe pozitia intai timp de 32 de saptamani , lucru nemaintalnit la un alt artist pana in 2003 . Un alt cantec Waiting for Tonight a castigat premiul MTV Best Dance Video a primit si nominalizare la Grammy. Albumul contine si un duet in limba spaniola No Me Ames cu actualul sau sot , cantaretul Marc Anthony care a primit 2 nominalizari la premiile Latin Grammy. Alt feauturing al divei a fost cu hip-hop-erii Big Pun si Fat Joe pentru piesa Feelin'So Good. Cel de-al patrulea videoclip Let's Get Loud s-a fimat la Women's World Cup pe 10 Iulie 1999, unde Jennifer a cantat live si a primit o alta nominalizare la premiile Grammy.

J. Lo (2001)

Cel de-al doilea album al divei J.Lo a fost lansat pe 23 Ianuarie 2001 si a deputat pe locul intai in Billboard 200 . La scurt timp a fost lansat filmul The Wedding Planner care a ajuns pe locul 1, astfel Jennifer Lopez devenea prima cantareata-actrita din lume care avea un album si un film pe locul 1 in aceeasi saptamana . Hitul Love Don't Cost a Thing a fost primul sau single care a ajuns in Marea Britanie pe locul 1 . Acesta a fost si sursa de inspiratie pentru filmul cu acelasi nume Love Don't Cost a Thing cu Nick Cannon sotul rivalei lui Jennifer Lopez Mariah Carrey . Nick Cannon a aparut si in filmul Shall We Dance avand rolul unui asistent de detectiv. Desi prezenta sa pe platou a fost de doua zile acesta a declarat ca au fost cele mai frumoasa din viata lui deoarece a putut sa lucreze cu o femeie extrem de frumoasa si talentata precum Jennifer . Surprinzator este faptul ca in ciuda rivalitatii celor doua dive , acestea impart acelasi manager Benny Medina si aceeasi asistenti personali la diferite festivitati sau ceremonii. Urmatoarele clipuri au fost Play , I'm Real si Ain't It Funny care au ajuns imediat in top .

J to tha L-O!: The Remixes (2002)

Dupa mega succesul albumului J.Lo , Jennifer a decis sa lanseze un album complet remixat si anume J to the LO ! The Remixes aparut pe 5 Februarie 2002. Albumul a deputat pe locul 1 in Billboard 200 devenind astfel primul album-remixat din istorie care a ajuns pe locul intai si al patrulea din toate timpurile ca numar de vanzari dupa Michael Jackson , Beatles si Madonna. Alte doua videoclipuri au aparut Ain't It Funny cu Ja Rule si cu prezenta in clip a unei alte cantarete Ashanty si I'm Real tot cu Ja Rule unde Jennifer a si castigat premiul MTV Best Hip-Hop Remix in 2002.

This Is Me... Then (2002)

Pe 26 Noiembrie 2002 Jennifer Lopez a lansat cel de-al treilea album numit This Is Me... Then care a urcat pe locul doi in Billboard 200 si a continut patru single-uri : Jenny From The Block cu Jadakiss si Styles P , All I Have cu LL Cool J , I'm Glad si Baby I Love You . Povestea clipului Jenny From The Block a fost a doua incercare dupa I'm Real de a prezenta publicului adevarata personalitate a lui Jennifer Lopez , deoarece ziarele , televiziunile si revistele din intreaga lume o prezentau pe J.Lo ca fiind cea mai pretentioasa vedeta din lume , avand un anturaj care insumau peste 20 de bodyguarzi , 10 asistente personale , make-up artisti , bucatari , hair-stilisti, caratori de bagaje , maseori etc. Versurile melodiei se traduc prin : ,, Nu va lasati influentati de banii pe care ii am , eu raman , eu raman Jenny cea din Bloc , Am avut putin , acum am foarte mult , insa niciodata nu voi uita de unde am plecat ]] . Din videoclip a facut parte si fostul ei logodnic Ben Affleck deoarece relatia lor din 2002-2004 a fost cea mai mediatizata din lume , fiind prezentata constant pe prima pagina a tabloidelor . Interesul fanilor pentru Jennifer Lopez s-a dovedit si de compania Yahoo care a emis un comunicat precizand ca cele mai cautate cuvinte pe internet in anul 2002 au fost , desigur , Jennifer Lopez .

Rebirth (2005)
Como Ama Una Mujer (2007)
Brave (2007)

Cateva Hituri:

If You Had My Love
Waiting for Tonight
No Me Ames, cu Mark Antony
Feelin'So Good
Let's Get Loud
Love Don't Cost a Thing
Play
I'm Real
Ain't It Funny
Jenny From The Block

Mai multe informatii despre Jennifer Lopez puteti obtine din urmatoarele surse:

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook