Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Lady Gaga, record istoric

Data introducerii: 02-06-2010

Lady Gaga, record istoricLady Gaga a doborât recordul lui Michael Jackson, reuşind să ajungă în top 10 United World Chart, cu 7 piese de pe ultimul său album “The Fame Monster”.

Recordul anterior, deţinut de Michael Jackson, a fost reprezentat de albumul “Thriller”, care a avut şase piese de top 10. Cel mai nou single Lady Gaga, “Alejandro”, a ajuns pe locul 9 în United World Chart.

Printre altele, Lady Gaga se menţine în topul celor mai influenţi oameni din lume, alături de preşedintele Braziliei Luiz Ignacio Lula da Silva, preşedintele SUA Barack Obama şi de fostul preşedinte Bill Clinton.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook