Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Se fura Mausoleul din Parcul Carol?

Data introducerii: 27-07-2010

Se fura Mausoleul din Parcul Carol?În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.20, o patrulă a Poliţiei Locale a observat doi tineri care urmăreau echipa de pază a mausoleului.

La ora 5.20, după o discuţie cu o persoană îmbrăcată în uniformă militară, cei doi au intrat în interiorul monumentului prin dispozitivul de pază pentru a ridica un pachet de folii de cupru.

Poliţiştii au constatat că V.M., o tânără de 24 de ani, din judeţul Călăraşi, a fost angajată până de curând ca şi agent la firma care asigura paza Mausoleului. Aceasta a declarat poliţiştilor că ar fi dat soldatului aflat în dispozitivul de pază al monumentului un pachet de ţigări pentru a fi lăsată să ridice "marfa".

În prezent, poliţiştii Secţiei 14 din Capitală cercetează furtul foliilor de cupru de pe acoperişul Mausoleului din Parcul Carol, după ce s-a constatat că, în ultimele luni, noaptea, mai multe persoane le sustrăgeau pentru a le comercializa la centrele de fier vechi, o persoană fiind reţinută în acest caz.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea BucurestiuluiElevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de ChimieCristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorSe fura Mausoleul din Parcul Carol?Dupa 3 ore de intrerupere, circulatia metroului intre statiile Timpuri Noi si Nicolae Grigorescu a fost reluataAstazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraI love handmade Bazaar, 24-25 iulie in BucurestiCaravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulieFostul administrator al cimitirului: Sotii Ceausescu au fost ingropati sub nume falseUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albTrei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTerra este lovita de un satelit numit Nemesis la un interval de 27 de milioane de aniRomania, olimpica la biologieInformatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraObiect zburator neidentificat in ChinaPopulatia Romaniei, pe locul 7 in U.E.Oameni dincolo de ape - o campanie de ajutorare a oamenilor afectati de inundatiiActivitati de cartare, duminica in Parcul Bazilescu si Bucurestii NoiVesti bune! Nevazatorii vor putea conduce
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook