Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata tara

Data introducerii: 23-07-2010

Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraAstăzi şi mâine, vremea va fi călduroasă în toată ţara. Pe arii restrânse temperatura aerului poate ajunge la valori maxime de până la 35-36 de grade în vestul, sudul şi estul ţării.

În zonele de câmpie şi local în restul ţării indicele de confort termic va depăşi, în orele după-amiezelor, pragul critic de 80, astfel populaţia va trebui să se protejeze adecvat.

Medicii recomandă ca în zilele caniculare oamenii să bea multe lichide, să facă duşuri cât mai des, să consume alimente bogate în fructe şi legume şi să evite expunerea prelungită la soare la orele prânzului.

Temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius, se vor înregistra în următoarele două săptămâni pe timpul zilei, iar în timpul nopţii nu vor scădea sub 15-18 grade şi vor fi asociate cu umiditate foarte mare, dar şi cu intensificări de vânt şi cantităţi mari de precipitaţii în timp foarte scurt, anunţa, duminică, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea BucurestiuluiElevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de ChimieCristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorSe fura Mausoleul din Parcul Carol?Dupa 3 ore de intrerupere, circulatia metroului intre statiile Timpuri Noi si Nicolae Grigorescu a fost reluataAstazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraI love handmade Bazaar, 24-25 iulie in BucurestiCaravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulieFostul administrator al cimitirului: Sotii Ceausescu au fost ingropati sub nume falseUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albTrei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTerra este lovita de un satelit numit Nemesis la un interval de 27 de milioane de aniRomania, olimpica la biologieInformatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraObiect zburator neidentificat in ChinaPopulatia Romaniei, pe locul 7 in U.E.Oameni dincolo de ape - o campanie de ajutorare a oamenilor afectati de inundatiiActivitati de cartare, duminica in Parcul Bazilescu si Bucurestii NoiVesti bune! Nevazatorii vor putea conduce
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook