Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Informatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen Harra

Data introducerii: 20-07-2010

Informatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraPotrivit lui Harra, spiritul Mădălinei Manole ar fi declarat: "Nu m-am sinucis şi regret că port această stigmă şi am fost condamnată pentru ceva ce n-am făcut."

Carmen Harra a mai adăugat: "Petru şi mama lui nu au chemat Salvarea imediat după ce m-au găsit. Amândoi se uitau la mine şi nu ştiau ce să facă. Mesajul găsit pe telefonul mobil nu este scris de mine, ci de Petru”, citând-o pe solistă.

Referitor la soţul ei, Puiu, Mădălina i s-a confesat lui Harra că nu se înţelegea cu acesta, că o agresa fizic şi o făcea nebună.

"Lui Petru îi este frică de faptul că ar putea fi acuzat de moartea mea, din cauza certurilor noastre care, de la un moment dat, au devenit violente. Mă agresa fizic. Voiam să divorţez de Petru şi am avut discuţii pe această temă", ar mai fi spus spiritul cântăreaţei în discuţia cu clarvăzătoarea.

Solista are şi o dorinţă: "Vreau să fiu înmormantată lângă Şerban", ar fi spus spiritul referindu-se la fostul ei soţ.

Şerban Georgescu, e sufletul pereche al Mădălinei, potrivit lui Carmen Harra. Cei doi au fost într-o viaţă anterioară tată şi fiică, acesta fiind şi motivul pentru care nu au reuşit să aibă copii.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea BucurestiuluiElevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de ChimieCristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorSe fura Mausoleul din Parcul Carol?Dupa 3 ore de intrerupere, circulatia metroului intre statiile Timpuri Noi si Nicolae Grigorescu a fost reluataAstazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraI love handmade Bazaar, 24-25 iulie in BucurestiCaravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulieFostul administrator al cimitirului: Sotii Ceausescu au fost ingropati sub nume falseUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albTrei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTerra este lovita de un satelit numit Nemesis la un interval de 27 de milioane de aniRomania, olimpica la biologieInformatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraObiect zburator neidentificat in ChinaPopulatia Romaniei, pe locul 7 in U.E.Oameni dincolo de ape - o campanie de ajutorare a oamenilor afectati de inundatiiActivitati de cartare, duminica in Parcul Bazilescu si Bucurestii NoiVesti bune! Nevazatorii vor putea conduce
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook