Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Cristian Tabara acuzat de viol asupra unui minor

Data introducerii: 27-07-2010

Cristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorCristian Tabără, directorul Departamentului Film al TVR, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor.

Acestuia i s-a întocmit un dosar penal, în urma plângerii depuse de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.

"Copilul a descris în amănunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp în urmă. În astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale cărui mărturii par credibile, nici retragerea plângerii nu înlătură răspunderea penală", au declarat surse de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Mama fetiţei a declarat "Am vrut să o ţin departe de un eventual scandal de presă. Vreau să-mi protejez copilul. A trecut deja printr-o mare traumă. Un scandal de presă e ultimul lucru de care ar avea nevoie. A fost cumplit pentru ea. Eu şi Cristian Tagără ne-am despărţit între timp. Însa cea mică a insistat să facă asta. A insistat să meargă la poliţie. A depus o plângere după un an de la... acel moment. Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Să nu vă imaginaţi că s-a ajuns acolo. A fost vorba despre... nici nu ştiu cum să-i spun...”

Contactat telefonic, Cristian Tabără a declarat: "Nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie".

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea BucurestiuluiElevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de ChimieCristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorSe fura Mausoleul din Parcul Carol?Dupa 3 ore de intrerupere, circulatia metroului intre statiile Timpuri Noi si Nicolae Grigorescu a fost reluataAstazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraI love handmade Bazaar, 24-25 iulie in BucurestiCaravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulieFostul administrator al cimitirului: Sotii Ceausescu au fost ingropati sub nume falseUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albTrei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTerra este lovita de un satelit numit Nemesis la un interval de 27 de milioane de aniRomania, olimpica la biologieInformatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraObiect zburator neidentificat in ChinaPopulatia Romaniei, pe locul 7 in U.E.Oameni dincolo de ape - o campanie de ajutorare a oamenilor afectati de inundatiiActivitati de cartare, duminica in Parcul Bazilescu si Bucurestii NoiVesti bune! Nevazatorii vor putea conduce
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook