Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!

Data introducerii: 29-07-2010

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Cu scopul de a promova păstrarea curăţenia domeniului public, Administraţia publică aduce la cunoştinţă populaţiei prin Hotărârea nr. 243 din 20/10/2005 privind păstrarea curăţeniei Municipiului Bucureşti de căre posesorii de animale de companie, că acestora le revine obligaţia să dispună în permanenţă de materiale necesare pentru curăţirea locului şi evacuarea dejectelor fiziologice, respectiv excrementele.

Prin materiale necesare păstrării curăţeniei se înţelege mătură, făraş şi pungă de unică folosinţă sau mănuşi şi pungi de unică folosinţă.

Stăpânilor le este interzisă plimbarea câinilor de companie prin parcuri şi grădini fără lesă, iar cei din categoria câinilor agresivi fără botniţă, unde proprietarul animalului de companie trebuie să păstreze curăţenia.

Nerespectarea obligaţiilor ce le revin posesorilor de animale de companie privind păstrarea curăţeniei constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda de la 100 la 500 lei.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Esti posesor al unui animal de companie si nu pastrezi curatenia? Atunci platesti amenda!Elena Udrea lanseaza, cu ajutorul RATB, rute catre manastiri si obiective turistice din apropierea BucurestiuluiElevii romani aduc in tara 4 medalii de la Olimpiada de ChimieCristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorSe fura Mausoleul din Parcul Carol?Dupa 3 ore de intrerupere, circulatia metroului intre statiile Timpuri Noi si Nicolae Grigorescu a fost reluataAstazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraI love handmade Bazaar, 24-25 iulie in BucurestiCaravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulieFostul administrator al cimitirului: Sotii Ceausescu au fost ingropati sub nume falseUn cuplu de negri din Africa a adus pe lume un copil albTrei elevi romani vin in tara cu 3 medalii castigate la Olimpiada de Informatica a Europei CentraleTerra este lovita de un satelit numit Nemesis la un interval de 27 de milioane de aniRomania, olimpica la biologieInformatii socante despre moartea Madalinei Manole de la Carmen HarraObiect zburator neidentificat in ChinaPopulatia Romaniei, pe locul 7 in U.E.Oameni dincolo de ape - o campanie de ajutorare a oamenilor afectati de inundatiiActivitati de cartare, duminica in Parcul Bazilescu si Bucurestii NoiVesti bune! Nevazatorii vor putea conduce
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook