Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ NOU: Legea Pensiilor pentru Agricultori

Data introducerii: 21-11-2008

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 775 din 19 noiembrie 2008 a fost publicata Legea nr. 263/2008 privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor.

Gestionarea sistemului de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor se realizeaza prin Departamentul de pensii pentru agricultori, care se infiinteaza in cadrul Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale si prin directiile de pensii si alte drepturi de asigurari sociale pentru agricultori din cadrul caselor de pensii judetene si a municipiului Bucuresti.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook