Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Reuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECP

Data introducerii: 31-10-2008

Astazi, 31 octombrie 2008, Marin PATULEANU, secretar de stat al MIRA, va participa la Reuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne/ordinii publice din statele participante la Procesul de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP), eveniment ce se va desfasura la Chisinau/ Republica Moldova.

Una din temele majore incluse pe agenda reuniunii SEECP se va referi la cooperarea in probleme de justitie si afaceri interne, cu scopul de a combate eficient criminalitatea organizata transfrontaliera, traficul de fiinte umane, traficul de droguri si arme, coruptia, precum si alte infractiuni grave.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook