Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusire

Data introducerii: 13-11-2008

Executivul a adoptat, in sedinta de marti, 11 noiembrie, un proiect de Lege care vizeaza adoptarea unor masuri privind aplicarea unor masuri speciale in vederea reducerii riscului de prabusire a cladirilor cu spatii cu alta destinatie decat aceea de locuinta si functiuni de interes public.

Domeniul de aplicabilitate a noii reglementari cuprinde cladiri de interes si utilitate publica proiectate pana la intrarea in vigoare a primului normativ romanesc de proiectare anti-seismica, respectiv Normativul conditionat de proiectare a constructiilor in regiuni seismice-Indicativ P13/1963, probat prin Ordinul Comitetului de Stat pentru Constructii, Arhitectura si Sistematizare nr. 306/1963, publicat in Buletinul Comitetului de Stat pentru Constructii, Arhitectura si Sistematizare nr. 7/1963 si care prezinta pericol public prin modul de proiectare si amplasare, precum si prin gradul avansat de avariere, ca urmare a factorilor de risc naturali si antropici.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook