Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Conditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali

Data introducerii: 13-10-2008

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANDPC) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta ce stabileste conditii mai stricte in vederea dobandirii calitatii de asistent maternal.

In acest sens, o persoana poate fi atestata ca asistent maternal daca este cu cel putin 18 ani mai in varsta decat copilul care urmeaza sa beneficieze de o masura de protectie sociala, a absolvit minim 10 clase, are drept de folosinta asupra unei locuinte si a urmat 120 de ore de formare profesionala ca asistent maternal, organizate de un operator de formare autorizat sau de catre Directia Generala de Asistenta Sociala.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook