Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ NOU: Legea Pensiilor pentru Agricultori

Data introducerii: 21-11-2008

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 775 din 19 noiembrie 2008 a fost publicata Legea nr. 263/2008 privind sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor.

Gestionarea sistemului de pensii si alte drepturi de asigurari sociale ale agricultorilor se realizeaza prin Departamentul de pensii pentru agricultori, care se infiinteaza in cadrul Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale si prin directiile de pensii si alte drepturi de asigurari sociale pentru agricultori din cadrul caselor de pensii judetene si a municipiului Bucuresti.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook