Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Tariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-hand

Data introducerii: 03-12-2008

Dupa ce a decis suspendarea taxei de poluare pentru autovehiculele noi, Guvernul ar putea majora taxa, in cazul masinilor second-hand.

 "Maine (joi - n.r.) s-ar putea sa luam in discutie la nivelul sedintei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie", a declarat premierul Tariceanu, la centrul tehnic Renault de la Titu, precizand ca pentru cresterea acestei taxe nu este necesar ca Executivul sa transmita Comisiei Europene o noua informare, potrivit agentiei Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook