Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ CSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor

Data introducerii: 17-11-2008

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat în discutie, ieri, problema pensionarii unui numar mare de magistrati, din cauza zvonurilor privind modificarea legislatiei în vigoare, unii dintre membrii CSM cerând garantii Ministerului Justitiei ca legea nu va fi schimbata.

 “Numarul mare de cereri de pensionare este efectul zvonurilor, conform carora este pe cale sa se modifice legea prin care magistratii ar primi drept pensie 80% din ultimul salariu”, a declarat judecatoarea Florica Bejinariu, care a cerut ministrului Predoiu sa garanteze ca, în urmatoarele sase luni, aceasta lege nu se va schimba.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook