Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din Romania

Data introducerii: 01-06-2010

Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din RomaniaPagubele provocate în urma incendiului de la complexul comercial Dragonul Roşu ar putea reprezenta cea mai mare daună din istoria asigurărilor din România.

"Niro Investment, care deţine centrul comercial Dragonul Roşu, este asigurat Generali Asigurări începând cu anul 2010. În baza poliţei de asigurări complexe de daune materiale la bunuri, care acoperă şi riscul de incendiu, ne vom ocupa de evaluarea şi instrumentarea promptă a dosarului de daune", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Generali, Marie Kovarova.

"Nu avem însă motive de îngrijorare. Generali este un asigurător puternic şi stabil din punct de vedere financiar, reasigurat la companii internaţionale de renume. Oricare ar fi valoarea daunei, stabilitatea financiară a Generali nu va fi afectată", a spus Kovarova.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Leul continua sa se depreciezePiata asigurarilor este in scadereCriza financiara este departe de a se fi incheiatLeul inregistreaza deprecieriO noua banca s-a inscris in cursa de acordare de credite pentru Prima Casa 2Economia Romaniei este in scadereEuro a inregistrat marti o noua deprecierePagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din RomaniaLista serviciilor pentru care se va plati impozit forfetarAsigurarea de viata poate fi subventionata de GuvernPrincipalele cauze ale somajului in RomaniaRomanii, fata in fata cu noi scumpiri de carburantiCarpati, la ultima tigaraNivel record al somajului: Peste 750.000 de romani fara loc de muncaBCR: Start la Prima Casa 2Vin vremuri grele pentru bucuresteniEconomia Romaniei s-a contractat in T4 cu 6,5%Cat mai costa o locuinta in marile orase ale tarii?Sunt prea multe malluri in Romania?Cum a iesit cea mai mare companie din Romania din anul crizei?
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook