Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Carpati, la ultima tigara

Data introducerii: 10-03-2010

Carpati, la ultima tigaraUltima fabrica de tigari romanesti este la un pas de a-si inchide portile, luand astfel dupa ea, legendele tutunului autohton: „Carpati”, „Snagov” si „Marasesti”.


In urma cu o luna de zile, cativa angajati ai Fiscului au intrat in celebra Fabrica de Tigarete din orasul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna.

Aici, „intrusii” opreau curentul si puneau sigilii pe singurele utilaje din tara care mai scoteau inca legendarele marci romanesti „Carpati”, „Snagov” si „Marasesti”.

Motivul, pe scurt: anularea deciziei privind preluarea unei datorii istorice de catre autoritati a dus la ridicarea licentei de productie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Leul continua sa se depreciezePiata asigurarilor este in scadereCriza financiara este departe de a se fi incheiatLeul inregistreaza deprecieriO noua banca s-a inscris in cursa de acordare de credite pentru Prima Casa 2Economia Romaniei este in scadereEuro a inregistrat marti o noua deprecierePagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din RomaniaLista serviciilor pentru care se va plati impozit forfetarAsigurarea de viata poate fi subventionata de GuvernPrincipalele cauze ale somajului in RomaniaRomanii, fata in fata cu noi scumpiri de carburantiCarpati, la ultima tigaraNivel record al somajului: Peste 750.000 de romani fara loc de muncaBCR: Start la Prima Casa 2Vin vremuri grele pentru bucuresteniEconomia Romaniei s-a contractat in T4 cu 6,5%Cat mai costa o locuinta in marile orase ale tarii?Sunt prea multe malluri in Romania?Cum a iesit cea mai mare companie din Romania din anul crizei?
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook