Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din Romania

Data introducerii: 01-06-2010

Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din RomaniaPagubele provocate în urma incendiului de la complexul comercial Dragonul Roşu ar putea reprezenta cea mai mare daună din istoria asigurărilor din România.

"Niro Investment, care deţine centrul comercial Dragonul Roşu, este asigurat Generali Asigurări începând cu anul 2010. În baza poliţei de asigurări complexe de daune materiale la bunuri, care acoperă şi riscul de incendiu, ne vom ocupa de evaluarea şi instrumentarea promptă a dosarului de daune", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Generali, Marie Kovarova.

"Nu avem însă motive de îngrijorare. Generali este un asigurător puternic şi stabil din punct de vedere financiar, reasigurat la companii internaţionale de renume. Oricare ar fi valoarea daunei, stabilitatea financiară a Generali nu va fi afectată", a spus Kovarova.

Autor: Raluca

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer – jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook