Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din Romania

Data introducerii: 01-06-2010

Pagubele incendiului de la Dragonul Rosu - cea mai mare dauna a asigurarilor din RomaniaPagubele provocate în urma incendiului de la complexul comercial Dragonul Roşu ar putea reprezenta cea mai mare daună din istoria asigurărilor din România.

"Niro Investment, care deţine centrul comercial Dragonul Roşu, este asigurat Generali Asigurări începând cu anul 2010. În baza poliţei de asigurări complexe de daune materiale la bunuri, care acoperă şi riscul de incendiu, ne vom ocupa de evaluarea şi instrumentarea promptă a dosarului de daune", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Generali, Marie Kovarova.

"Nu avem însă motive de îngrijorare. Generali este un asigurător puternic şi stabil din punct de vedere financiar, reasigurat la companii internaţionale de renume. Oricare ar fi valoarea daunei, stabilitatea financiară a Generali nu va fi afectată", a spus Kovarova.

Autor: Raluca

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In 2011 sectorul imobiliarelor intra in faliment?Salariul minim pe economie ar urma sa fie de 670 de leiRomania, prima din UE cu cea mai mare crestere a preturilorTopul scumpirilor post-majorare TVACursul de referinta leu/euro a ajuns la cotatia de 4,2297 lei/euroPainea nu se scumpesteRomanii au curaj: O treime isi doresc sa inceapa o afacereFMI:PIB va scadea cu 1,9%Se scumpeste motorina din 2011?Moneda nationala a inregistrat o noua apreciere usoaraSe scumpeste painea!Romania nu intra in Schengen pentru ca nu integreaza rromiiLeul s-a apreciat fata de euro, cursul de referinta ajungand la 4,2571 lei/euroCamerele de comert judetene vor reducerea cotei unice, eliminarea TVA de 24% si noi credite externeRomania intra intr-o noua runda de negocieri cu FMI si CERomania, locul doi in Europa in functie de inegalitatea distributiei veniturilorInundatiile si majorarea TVA la 24% prabusesc economiaNu exista riscul ca Romania sa intre in incapacitate de plataCe este o casa pasiva?Moneda nationala a inceput sa mai recupereze din pierdere
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook