Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Lindsay Lohan, inchisoare pentru conducere sub influenta alcoolului

Data introducerii: 08-07-2010

Lindsay Lohan, inchisoare pentru conducere sub influenta alcooluluiÎncălcând condiţiile eliberării pe cauţiune, actriţa Lindsay Lohan a fost condamnată la 90 de zile de închisoare, după ce aceasta a fost găsită conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Vedeta a protestat, spunând că nu şi-a dat seama că nu a îndeplinit toate condiţiile eliberării, iar programul său de lucru aglomerat a împiedicat-o să respecte termenii.

Lohan îşi va începe executarea sentinţei în 20 iulie, iar după terminarea celor 90 de zile va fi înscrisă într-un program pentru reabilitarea consumatorilor de băuturi alcoolice.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook