Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Demi Moore divorteaza de Ashton Kutcher?

Data introducerii: 29-09-2011

Demi Moore divorteaza de Ashton Kutcher?Celebrul cuplu se confrunta din nou cu un val de zvonuri legate de casnicia lor, care, potrivit tabloidelor, se afla pe muchie de cutit.

Potrivit DailyMail, cu o noapte inainte de ziua in care trebuiau sa sarbatoreasca sase ani de casnicie, Ashton ar fi inselat-o pe frumoasa actrita cu o blonda sexy.

Informatia a fost facuta publica de prietenii tinerei, in varsta de de 23 de ani, cu care actorul a fost surprins in hotelul Hard Rock Hotel, din San Diego.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook