Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Vodafone vs. Orange in 2007

Data introducerii: 07-02-2008

Orange a depasit anul trecut Vodafone, atat la cadenta cresterii veniturilor, cat si la ritmul de crestere a numarului de abonati, comparativ cu 2006.

Vodafone vs. Orange in 2007 Veniturile Orange Romania au urcat anul trecut cu 24,3%, la 1,234 miliarde de euro, iar Vodafone Romania a anuntat, spre comparatie, un avans al veniturilor in trimestrul trei al anului financiar 2007/2008 cu 18,7%. Astfel, veniturile totale pentru 2007 s-ar apropia de pragul de 1,2 miliarde de euro, la o rata similara de crestere.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook