Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Vodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming

Data introducerii: 08-02-2008

Grupul britanic de telecomunicatii Vodafone va reduce cu pana la 45%, incepand cu luna iunie, tarifele pentru serviciile de transfer de date in roaming in statele europene, a anuntat, vineri, operatorul de telefonie mobila.

"Din luna iunie, nivelul maxim al tarifelor pentru aceste servicii va fi micsorat la 60 euro/luna, ceea ce reprezinta o reducere de 15 euro (...). In acelasi timp, grupul va majora cantitatea de date in regim roaming in majoritatea pietelor europene la cel putin 150 MB lunar, fata de 100 MB, ceea ce inseamna ca pretul per MB va fi redus cu aproximativ 45%", se arata intr-un comunicat al grupului Vodafone, potrvit Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook