Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Prin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia software

Data introducerii: 11-02-2008

Software-le Microsoft devin tot mai bune, ceea ce inseamna ca nu va mai exista justificare pentru ca utilizatorii sa upgradeze la ultimele versiuni. In acelasi timp, Google ofera gratuit o suita de aplicatii office de baza.

Desi software-ul Google este de baza, este destul de bun pentru cei mai multi utilizatori, mai ales avandu-se in vedere faptul ca in general oamenii petrec 80% din timp utilizand doar 20% din functionalitatea oferita de pachete precum Microsoft Office. Unii ar putea considera ca Google ofera aceste 20 de procente din functionalitate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook