Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Congresul telecom: Linux & broadband

Data introducerii: 12-02-2008

Prima zi a Mobile World Congress a fost marcată de lansarea a numeroase modele de celulare pe sistem de operare Linux, precum şi de discuţii având ca temă broadbandul mobil. Astfel, coreenii de la LG şi Samsung, precum şi Sony Ericsson au prezentat modele noi, marcând noi tendinţe pe piaţă.

Cele două companii din Coreea au venit aici cu terminale echipate cu software de la Mobile Linux Foundation (LiMo). În plus, LG a mai prezentat un model touchscreen de 3 inci (KF700), precum şi un terminal pe Symbian, KT610. De asemenea, lucruri interesante au venit şi de la Sony Ericsson: mai întâi au anunţat parteneriat cu Microsoft pentru a scoate modele cu Windows Mobile, pe de altă parte au venit cu şapte modele noi.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook