Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Apple bate recordul la vanzarile de Mac

Data introducerii: 24-01-2008

Apple a anuntat ca a vandut 2,3 milioane de computere Macintosh in trimestrul care s-a incheiat pe 29 decembrie 2007, marcand al doilea trimestru consecutiv cu vanzari record la linia sa de computere.

De asemenea, compania a vandut si 2,3 milioane de iPhone-uri in ultimul trimestru al anului trecut. Vanzarile de Mac-uri au crescut cu 44% fata de acelasi trimestru al anului precedent si au doborat recordul precedent, inregistrat in al treilea trimestru din 2007, cu 155.000 de unitati. Apple a vandut 977.000 de desktop-uri Mac si 1,34 milioane de notebook-uri in ultimul trimestru.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook