Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai Nicolai

Data introducerii: 11-01-2008

Omul de afaceri Ovidiu Tender a dezminţit că ar avea vreo afacere cu soţul Noricăi Nicolai şi a precizat că persoana care figurează, într-un raport al PIN, drept om de legătură între el şi Cornel Fulger Nicolai, nu mai este de mult timp angajat la firma sa din Spania.

"A fost un băiat care a fost angajatul meu cu ceva timp în urmă la o firmă pe care o aveam în Spania. Acest băiat numai este demult angajatul meu. Nu am nici o afacere cu domnul Nicolai, l-am întâlnit de două ori în viaţa mea, odată în concediu la Sinaia. Ştiţi, eu acum mai am circa 17.000 de angajaţi. E imposibil ca domnul Guşă să nu aibe vreo rudă, vecin sau amantă, sau orice altceva printre salariaţii mei. Mă surprind afirmaţiile domnului Guşă, cred însă că aceste date le-a preluat dintr-un articol din Academia Caţavencu din urmă cu ceva timp", a declarat pentru Ovidiu Tender.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Geoana cere demisia Guvernului TariceanuBASESCU: NU POT SA CONSIDER DECIZIA CURTII O VICTORIEBasescu, suparat pe Melescanu si Cioroianu pentru implicarea in Ciad peste CSATPresedintele Basescu a promulgat legea de ratificare a Tratatului de la LisabonaTariceanu il sustine pe Orban pentru CapitalaPonta vrea la Primarie, iar Diaconescu la sefia PSDElena Basescu va candida la functia de secretar general al organizatiei de tineret PD-LMonica Macovei, al noulea ministru cercetat penalCozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria CapitaleiLegea votului uninominal va fi reexaminata in ParlamentBoala de familie. Dupa Basescu, si Hrebenciuc s-a operat de tiroidaDeputatul Corneliu Dida a trecut in nefiintaCNSAS: Dosarul Noricai Nicolai nu va fi reverificat Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai NicolaiA murit Vadim TudorSchimbul scrisorilor dintre presedinte si premier, in presa de astaziPresedintele Basescu respinge numirea Noricai Nicolai la JustitieTrei candidati-surpriza se bat pe scaunul lui VoiculescuDemisiile care au mai limpezit clasa politica Pe 21 decembrie 1989, a inceput Revolutia romana in Bucuresti
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook