Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Schimbul scrisorilor dintre presedinte si premier, in presa de astazi

Data introducerii: 10-01-2008

Presa de astăzi scrie pe larg despre schimbul de scrisori dintre Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Traian Băsescu, pe tema numirii Noricăi Nicolai în fruntea Ministerul Justiţiei. Ziarele tratează acest subiect ca fiind o nouă bătălie între palate.

Băsescu a aruncat cu Norica-n Hayssam, scrie Gardianul, care îl citează pe liderul conservator Dan Voiculescu. Acesta sesizează coincidenţa curioasă între apariţia simultană a stenogramelor Hayssam - Nastasiu şi scrisoarea preşedintelui, care refuză propunerea înaintată de PNL pentru Justiţie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Geoana cere demisia Guvernului TariceanuBASESCU: NU POT SA CONSIDER DECIZIA CURTII O VICTORIEBasescu, suparat pe Melescanu si Cioroianu pentru implicarea in Ciad peste CSATPresedintele Basescu a promulgat legea de ratificare a Tratatului de la LisabonaTariceanu il sustine pe Orban pentru CapitalaPonta vrea la Primarie, iar Diaconescu la sefia PSDElena Basescu va candida la functia de secretar general al organizatiei de tineret PD-LMonica Macovei, al noulea ministru cercetat penalCozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria CapitaleiLegea votului uninominal va fi reexaminata in ParlamentBoala de familie. Dupa Basescu, si Hrebenciuc s-a operat de tiroidaDeputatul Corneliu Dida a trecut in nefiintaCNSAS: Dosarul Noricai Nicolai nu va fi reverificat Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai NicolaiA murit Vadim TudorSchimbul scrisorilor dintre presedinte si premier, in presa de astaziPresedintele Basescu respinge numirea Noricai Nicolai la JustitieTrei candidati-surpriza se bat pe scaunul lui VoiculescuDemisiile care au mai limpezit clasa politica Pe 21 decembrie 1989, a inceput Revolutia romana in Bucuresti
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook