Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Demisiile care au mai limpezit clasa politica

Data introducerii: 28-12-2007

In 2007 a plouat cu demisii.Guvernul a pierdut nu mai putin de sapte ministri, multi obligati sa plece pe fondul scandalurilor de coruptie. Din cauza unei gafe, seful SIE si-a pierdut scaunul. Au fost si demisii la nervi, dar mai ales demiteri. Premierul Tariceanu „i-a zburat” dintr-un foc pe toti ministrii democrati din guvern.

Remes, o plecare rusinoasa

Acuzatiile de luare de mita pentru influentarea unor licitatii l-au doborat pe Decebal Traian Remes din functia de ministru al agriculturii. Totul s-a petrecut extrem de rapid, la 11 octombrie, dupa ce au fost difuzate imagini in care Remes si Ioan Muresan, fostul ministru al agriculturii, discutau despre trucarea unor licitatii in favoarea unui om de afaceri, in schimbul carora ar fi dat 15.000 de euro, caltabosi si damingene cu palinca.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Geoana cere demisia Guvernului TariceanuBASESCU: NU POT SA CONSIDER DECIZIA CURTII O VICTORIEBasescu, suparat pe Melescanu si Cioroianu pentru implicarea in Ciad peste CSATPresedintele Basescu a promulgat legea de ratificare a Tratatului de la LisabonaTariceanu il sustine pe Orban pentru CapitalaPonta vrea la Primarie, iar Diaconescu la sefia PSDElena Basescu va candida la functia de secretar general al organizatiei de tineret PD-LMonica Macovei, al noulea ministru cercetat penalCozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria CapitaleiLegea votului uninominal va fi reexaminata in ParlamentBoala de familie. Dupa Basescu, si Hrebenciuc s-a operat de tiroidaDeputatul Corneliu Dida a trecut in nefiintaCNSAS: Dosarul Noricai Nicolai nu va fi reverificat Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai NicolaiA murit Vadim TudorSchimbul scrisorilor dintre presedinte si premier, in presa de astaziPresedintele Basescu respinge numirea Noricai Nicolai la JustitieTrei candidati-surpriza se bat pe scaunul lui VoiculescuDemisiile care au mai limpezit clasa politica Pe 21 decembrie 1989, a inceput Revolutia romana in Bucuresti
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook