Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ A murit Vadim Tudor

Data introducerii: 10-01-2008

Senatorul Corneliu Vadim Tudor, liderul partidului Romania Mare a incetat astazi din viata, la varsta de 61 de ani.

Membrii partidului Romania Mare si sustinatori din toata tara sunt socati la auzul stirii ca tribunul romanilor a decedat in urma unui accident de masina, pe Autostrada Soarelui.

Tribunul se grabea cu autoturismul personal, un Porsche Carrera de 500 de cai putere spre litoral, unde urma sa tina un discurs. Acul vitezometrului s-a oprit in dreptul cifrei de 243 km/h.

Stirea aceasta este un pamflet si trebuie luat ca atare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Geoana cere demisia Guvernului TariceanuBASESCU: NU POT SA CONSIDER DECIZIA CURTII O VICTORIEBasescu, suparat pe Melescanu si Cioroianu pentru implicarea in Ciad peste CSATPresedintele Basescu a promulgat legea de ratificare a Tratatului de la LisabonaTariceanu il sustine pe Orban pentru CapitalaPonta vrea la Primarie, iar Diaconescu la sefia PSDElena Basescu va candida la functia de secretar general al organizatiei de tineret PD-LMonica Macovei, al noulea ministru cercetat penalCozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria CapitaleiLegea votului uninominal va fi reexaminata in ParlamentBoala de familie. Dupa Basescu, si Hrebenciuc s-a operat de tiroidaDeputatul Corneliu Dida a trecut in nefiintaCNSAS: Dosarul Noricai Nicolai nu va fi reverificat Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai NicolaiA murit Vadim TudorSchimbul scrisorilor dintre presedinte si premier, in presa de astaziPresedintele Basescu respinge numirea Noricai Nicolai la JustitieTrei candidati-surpriza se bat pe scaunul lui VoiculescuDemisiile care au mai limpezit clasa politica Pe 21 decembrie 1989, a inceput Revolutia romana in Bucuresti
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook