Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Ovidiu Tender a dezmintit ca ar avea vreo afacere cu sotul Noricai Nicolai

Data introducerii: 11-01-2008

Omul de afaceri Ovidiu Tender a dezminţit că ar avea vreo afacere cu soţul Noricăi Nicolai şi a precizat că persoana care figurează, într-un raport al PIN, drept om de legătură între el şi Cornel Fulger Nicolai, nu mai este de mult timp angajat la firma sa din Spania.

"A fost un băiat care a fost angajatul meu cu ceva timp în urmă la o firmă pe care o aveam în Spania. Acest băiat numai este demult angajatul meu. Nu am nici o afacere cu domnul Nicolai, l-am întâlnit de două ori în viaţa mea, odată în concediu la Sinaia. Ştiţi, eu acum mai am circa 17.000 de angajaţi. E imposibil ca domnul Guşă să nu aibe vreo rudă, vecin sau amantă, sau orice altceva printre salariaţii mei. Mă surprind afirmaţiile domnului Guşă, cred însă că aceste date le-a preluat dintr-un articol din Academia Caţavencu din urmă cu ceva timp", a declarat pentru Ovidiu Tender.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ludovic Orban despre Traian Basescu: Imbecil e cine ziceMitica Dragomir a parasit PRMUdrea l-a lasat pe Cocos singur de ziua lui si a "zburat", in pantofii albi, sa-i ajute pe sinistratiBasescu conduce topul increderiiSinistratii l-au servit pe Tariceanu cu ciorba de fasole cu costita si muraturiDeputatii ii fac pe plac presedintelui BasescuLideri PNL nu sunt de acord cu candidatura Adrianei SaftoiuBasescu ii indeamna pe romani la solidaritate Liberalii analizeaza luni lista candidatilor la alegerile parlamentarePovestea de dragoste dintre Zavoranca si Vadim Tudor s-a terminat!PRM poate obtine in instanta suspendarea hotararii de Guvern privind decuparea colegiilorFinancial Times: Romania scapa de sanctiuni, in ciuda rezultatelor slabe in lupta contra coruptieiStolojan: "Este bine sa avem o discutie cu Mona Musca, sa vedem ce proiecte are"Elena Basescu nu candideaza pentru ParlamentTariceanu, Vosganian si Isarescu au pus la punct noua rectificare bugetaraCe bomba pregateste Basescu? Catalin Predoiu: "Lucrurile nu merg asa cum ar trebui in Justitie"Parlamentul European nu ii lasa pe italieni sa ne amprenteze romiiSilviu Prigoana se vrea deputatElena Udrea, atacata din interiorul si exteriorul PDL
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook