Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Google renunta la primul sau telefon mobil

Data introducerii: 22-07-2010

Google renunta la primul sau telefon mobilGoogle a renuntat la vanzarea online a primului sau telefon mobil inteligent, Nexus One, aparat lansat in ianuarie pentru a concura cu iPhone, produs de Apple.

Google a lansat Nexus One in speranta ca-l va putea vinde direct publicului, printr-un magazin virtual. Incercarea a esuat, insa, compania nereusind sa schimbe modelul comercial care domina in SUA, stat unde telefoanele sunt vandute in principal de catre operatori, precum Verizon Wireless si AT & T, prin contracte care obliga clientii sa ramana loiali, scrie Mediafax.

Pe blogul dedicat aparatului, Google mentioneaza ca Nexus One va continua sa fie vandut de parteneri precum Vodafone in Europa si KT in Koreea.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook