Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Cum va arata Internetul in 2020

Data introducerii: 23-02-2010

Cum va arata Internetul in 2020Cautarile online ne vor face mai inteligenti, inovatia va continua sa ne surprinda, iar informatia va fi in mare parte gratuita. Acestea sunt doar cateva dintre perspectivele pe care un studiu le dezvaluie in ceea ce priveste evolutia Internetului.

Astfel, conform unui studiu online realizat de catre Universitatea Elon din Carolina de Nord si Centrul de Cercetare Pew, la care au raspuns 900 de persoane, dintre care peste 370 de specialisti in tehnologie, in jur de 76% dintre experti au afirmat ca Internetul ne face mai inteligenti, in timp ce 21% considera ca Google are un efect invers, scrie Wall-Street.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook