Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Cristina Rus va naste un baietel in martie

Data introducerii: 18-03-2010

Cristina Rus va naste un baietel in martieCantareata Cristina Rus a reusit dupa 2 sarcini pierdute si cu ajutorul mai multor tratamente de fertilitate sa ramana insarcinata.


Aceasta va naste un baietel cel mai probabil la sfarsitul acestei luni, iar emotiile ei sunt din ce in ce mai mari.

Sotul Cristinei Rus, este in culmea fericirii deoarece isi doreste foarte mult un copil, iar sotia sa ii va indeplini cat de curand acest vis.

Cristina a fost invitata astazi, 18 martie, in emisiunea lui Maruta, Happy Hour de la ProTv, unde va dezvalui mai mult despre sarcina ei si fericirea aducerii pe lume a primului sau copil.

Autor: Raluca N.



Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook