Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!

Data introducerii: 12-03-2008

Dupa ce in urma cu cateva luni a parasit-o pe Bianca, coregrafa trupei Flamingo Girls, Cornel a fost vazut doar in compania Oanei Roman.

Desi multi credeau ca cei doi fosti iubiti se vor impaca, Cornel i-a spulberat acesteia sperantele, facandu-si aparitia, in Club Office, de mana cu... aceeasi Bianca.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook